Framsikt AS

Vil du kombinere økonomi og IT, og nyte rå natur etter jobb? Søk traineestilling hos oss!

Trainee økonom

Kunne du tenkt deg å jobbe med helt ny teknologi, samtidig som du er omringet av fantastisk natur i Bø i Vesterålen? Har du interesse for IT og økonomi? Da bør du søke trainee-stilling i Framsikt. 

Framsikt er et SaaS selskap som utvikler, vedlikeholder og selger programvare for virksomhetsstyring til norske kommuner og fylkeskommuner. Vi er helt fremst på vårt felt i Norge.

 

Om stillingen

I Framsikt jobber vi sammen om å skape gode kundeopplevelser hver dag. Som trainee hos oss blir du en del av et ungt miljø på vår supportavdeling, samtidig som du deltar i testing, produktutvikling og prosjektarbeid. Gjennom vårt opplæringsløp får du unik erfaring og muligheter for videre spesialisering innen Framsikt-verktøyet, IT, databaser, produktutvikling og virksomhetsstyring.   

Vi utvikler system, men det er folkene bak systemet som er vår viktigste ressurs. I Framsikt får du utviklingsmuligheter og sjansen til en spennende karriere, og som trainee er du fast ansatt fra dag én. 

Du blir en del av vårt traineeprogram med andre nyutdannede hvor det legges vekt på faglig og personlig vekst. Gjennom traineeprogrammet blir du du godt kjent med Framsikt som organisasjon og Vesterålsregionen. Vi legger til rette for at du skal trives både på jobb og i Bø. Gjennom vår fadderordning får du tett oppfølging fra start, både faglig og sosialt.

 

Hvem ser vi etter?

Vi søker primært deg som har mastergrad innen økonomi. Har du en annen utdanningsbakgrunn, men interesse for IT, økonomi eller virksomhetsstyring, hører vi gjerne fra deg. Er du den rette kandidaten kan det være tilstrekkelig med bachelorgrad.

Vi er en positiv og engasjert gjeng med stort eierskap til arbeidsplassen vår. Som trainee i Framsikt hører du til i supportavdelingen og vil samarbeide tett med andre supportrådgivere og på tvers av avdelinger. Er du lærevillig og opptatt av fag, vil du passe godt inn hos oss.

I Framsikt er arbeidsspråket både norsk og engelsk. Supportavdelingen kommuniserer utelukkende med våre kunder på norsk og det er derfor et krav at du snakker og skriver norsk flytende.

 

Hva får du hos oss?

  • Fast stilling fra dag én
  • Tidlig ansvar og gode karrieremuligheter. 
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. 
  • Deltakelse i vårt traineeprogram
  • Et ungt, uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø. 
  • Konkurransedyktig lønn og bonusordning.
  • Gode forsikringsordninger gjennom Vismas konsernavtale.
  • Turmuligheter og aktive opplevelser i Vesterålen. 

 

Arbeidssted

Arbeidssted er vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Framsikt har også kontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Lillehammer, Bergen og Oslo.

 

Del på:

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Full-time

Arbeidsområde:

Business Growth & Support

Underkategori:

Business Development

Rolle:

Trainee

Hjemmekontorstatus:

None

Kompetanse:

Communication skills

Søknadsfrist:

03.11.2024

Tiltredelse:

januar eller august 2025

Arbeidssted:

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://framsikt.no

Adresse:

Bøveien 516 8470 Bø i Vesterålen

Kart: